ВИКОНАННЯ ПРОЕКТІВ МІКРО-ГРАНТОВОЇ СХЕМИ ДІЙСНО РАЗОМ 2.0 – ГО “НЕ МЕЖА…”

«Вертикальний світ Занівки для молоді» – таку назву має проект, підтриманий Карпатською надацією (Словаччина) та Карпатським фондом (Україна) за підтримки Словацької агенції із міжнародного розвитку (SlovakAid).

Це один з восьми проектів, відібраний для фінансування з-поміж 37 заявок з Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей. Його бюджет – близько 104 тисяч гривень. Проект має на меті розширити світогляд молоді віком 15-30 років про проведення активного дозвілля, залучивши до створення скелелазного парку в урочищі Занівка, покращити туристичну привабливість урочища та популяризувати гірські види туризму як активний і здоровий спосіб відпочинку.

Партнерами реалізації проекту є КП «Агенція регіонального розвитку Тячівського району», яке взяло на себе документообіг, супровід та допомогу в реалізації. Втіленню ідеї в життя сприяють Чумалівська та Дулівська сільська рада, які стали фінансовими партнерами проекту. Більше про проект за посиланням http://tyachiv.com.ua/NewsOpen/id_news_407332