В рамках проекту “Ґенерація 2020” відбувся тренінг

Четвертого та п’ятого жовтня у приміщення ЗОУНБ відбувся тренінг на тему “Локальний фандрейзинг та комунікація”. Учасниками тренінгу стали представники п’яти ініціативних груп, які отримали фінансування від “Карпатського Фонду” для реалізації міні-проектів.

Під час заходу учасники дізналися, що таке фандрайзинг, етичні принципи та стандарти у цій сфері, які категорії донорів та в чому їх мотивація у наданні грошей громадським активістам. Також за допомогою рольових ігор та практичних завдань мали змогу навчитися визначати власні потреби та говорили про комунікацію щодо фандрайзингу організації.

Тренером даного заходу був голова правління БФ ” Центр громадських ініціатив” Андрій Вишняк.

Тренінг було організовано Карпатським Фондом (м. Ужгород) у рамках  реалізації транскордонного проекту під назвою «Ґенерація 2020», який фінансується Норвезькими грантами та урядом Словацької Республіки у рамках Програми транскордонного співробітництва SK08.

Його мета є мобілізація уваги молодих людей та сприяння їх особистісному розвитку шляхом надання підтримки у започаткуваннї власних творчих ініціатив та проектів, а також підтримка співпраці та участь молоді у місцевому та регіональному розвитку. Цільовою групою проекту є молоді люди від 15 до 30 років, що проживають на Закарпатті та Східній Словаччині, навчаються у загальнооствітніх школах, вищих навчальних закладах або безробітні. Вторинною цільовою групою є викладачі, митці або фахівці галузі, які беруть участь у проекті.

Publicita pata_Eng