Тренінг у рамках проекту “Ґенерація 2020”

29-30 липня та 1-2 серпня 2016 року в  м. Ужгород було проведено робочу зустріч-тренінг для  представників ініціативних груп молоді,  що створені у рамках реалізації проекту «Ґенерація 2020».

Учасники заходу мали змогу ознайомитися із основами розробки проектів та побудови команди, отримали  інформацію про правила онлайн комунікацій, і, найважливіше, разом із організаціями-учасницями здійснили вибір рішення проблеми,  яка є  основою творчого проекту. Модератором – тренером даного заходу був голова правління БФ ” Центр громадських ініціатив” Андрій Вишняк.

Під час  заходу учасники мали можливість відкрито обговорити ідеї власних творчих міні-проектів, отримати консультації щодо їх підготовки. Наразі ініціативні групи дооопрацьовують свої проектні ідеї, які протягом другої половини серпня – вересня 2016 року вони будуть втілювати у життя.

Зустріч  було організовано Карпатським Фондом (м. Ужгород) у рамках  реалізації транскордонного проекту під назвою «Ґенерація 2020», який фінансується Норвезькими грантами та урядом Словацької Республіки у рамках Програми транскордонного співробітництва SK08.

Його мета є мобілізація уваги молодих людей та сприяння їх особистісному розвитку шляхом надання підтримки у започаткуваннї власних творчих ініціатив та проектів, а також підтримка співпраці та участь молоді у місцевому та регіональному розвитку. Цільовою групою проекту є молоді люди від 15 до 30 років, що проживають на Закарпатті та Східній Словаччині, навчаються у загальнооствітніх школах, вищих навчальних закладах або безробітні. Вторинною цільовою групою є викладачі, митці або фахівці галузі, які беруть участь у проекті.

Publicita pata_Eng