Міжнародна конференція на тему зайнятості молоді

27 березня 2015 року, у рамках Проекту “Глобальним викликам – місцеві рішення”, що виконується Карпатським фондом Словаччина за фінансової підтримки Міжнародного Вішеградського фонду в м.Кошіце, Словацька Республіка відбулася міжнародна конференція на тему безробіття молоді.

У заході взяло участь більше 80 осіб; мову йшла про перешкоди, які очікують молодих людей на ринку праці, їх очікування від потенційних роботодавців, і, найважливіше – про можливості, які виникають внаслідок співпраці бізнесу, неурядових організацій та навчальних закладів.

На конференції було представлено кращі практики та їх довготермінові результати. Що стимулюватиме втілення нових ідей у бідних регіонах, де молодь потерпає від безробіття та відтоку праці.

Крім представників із України (Руслана Жиленко, директора Карпатського Фонду Україна та Світлани Якімеліної, начальника служби у справах дітей Закарпатської ОДА), у конференції взяли участь предаставники Університету Масарика (м.Брно Чеської Республіки) та Пряшівського Університету   (Словацька Республіка), представники найбільших підприємств Словаччини – U. S. Steel Košice, s. r. o., T-Systems Slovakia, s. r. o. VSE Holding, агенції з персоналу Grafton Recruitment Slovakia, а також молоді підприємці та представники Карпатського Єврорегіону з Польщі, Угорщини та Чеської Республіки.

Фотогалерея конференції.